їжа готується з сезонних продуктів з дотриманням національних кулінарних традицій, а продукти закуповуються у відповідальних фермерів в господарствах неподалік від Києва. Всі соління в ресторані роблять самі. Крім звичних огірків, капусти і помідорів, можна замовити мочені яблука або сливи, а ще маринований буряк. У ресторані також подають вінегрет з кількою, олів'є з копченою індичкою і раковими шийками. Коптять всі продукти в ресторані самі. Ще одна фірмова страва тут – котлета по-київськи з пудингом із картоплі і мармеладом з червоної капусти. З десертів варто відзначити гарячий морквяний пиріг з морозивом на ряжанці, сирники з домашнім варенням «Клюква і Брюква».
В інтер'єрі, в стилі лофт, використані натуральні матеріали в оливкових тонах.
Київська область, вул. Антоновича, 16, Київ
50.437531 | 30.5132095
10:30-23:00
38 (096) 500 5097
Пам'ятки будівництва і архітектури
Київський національний академічний театр оперети
вул. Велика Васильківська, 53/3
Пам'ятки будівництва і архітектури
Національний університет ім. Тараса Шевченка
вул. Володимирська, 60, Київ
Підпишіться на розсилку новин та пропозицій від discover.ua і наших партнерів
Натискаючи кнопку, ви погоджуєтесь із Правилами та умовами.
За підтримки
Проект реалізовано у співпраці з Google в рамках кампанії «Цифрове перетворення України»
Використання матеріалів сайту і копіювання інформації без письмового дозволу заборонено. ©2017—2021 Мандруй Україною.
Всі права захищені.
Проект Discover Group.
{TITLE}
Aleksey Roy
Julia Brosko
Егор Пономаренко
Alexey Lomonosov